Informatie

Welkom in ons Toverland ! Hier kunnen kinderen op een creatieve manier groot worden en de wereld gaan verkennen.

Het Toverland team zet zich alle dagen maximaal in om het verblijf voor uw baby/peuter zo aangenaam mogelijk te maken . Als kwalitatieve kinderopvang leggen wij elke dag de focus op de ontplooiing en ontwikkeling van onze kindjes. Al onze medewerkers hebben een enorm hart voor kinderen en dit zal u merken in onze aanpak naar uw kind en naar u (de ouders) toe.
Met deze website willen we u graag meenemen naar onze kinderopvang en de wereld van Toverland. Enkele jaren geleden groeide het idee om eens een kinderopvang op te starten die niet alleen voor de kinderen wil zorgen, maar een stapje verder wil gaan. Ik ging op zoek naar professionele mensen en zo ontstond er een geweldig team! Samen zorgen we met veel liefde voor de kindjes en leren we hen elke dag weer iets nieuws.

Eveneens vind u op onze website handige informatie terug. In vele boeken en op verschillende websites vind u wel iets terug over de ontwikkeling van een kind , maar wie heeft er nu gelijk? Wel, ik heb al deze informatie eens doorgenomen en samen met mijn team heb ik voor u een overzicht gemaakt van de belangrijkste punten. U gaat op onze website ook enkele tips van ons terug vinden om u door moeilijke situaties heen te helpen zoals vb : driftbuien, moeilijke eters, tandjestijd, .. en dat rechtstreeks van mensen die al jarenlang in het vak staan.

Als laatste heb ik er ook nog enkele leuke spelletjes bijgezet! Deze kan u spelen met uw kindje en daar heeft u weinig tot niets voor nodig. Ik zal deze regelmatig aanvullen, zodat u al spelenderwijze uw kindje kan helpen in zijn ontwikkeling.

In het menu links van u bevinden zich de menu-items waar u de gewenste informatie terug kunt vinden.

Neem rustig een kijkje in mijn Toverland en wie weet zien we uw kleine spruit hier ook ooit op ontdekking gaan.

Mvg,

Kim Aertgeerts

sidebar