Anke De keersmaeker

Hallo Allemaal , ik ga me even voorstellen

Ik ben Anke De keersmaeker. Ik sta vanaf nu elke dag klaar om voor jullie schatjes te zorgen en ze elke dag weer een geweldige dag te bezorgen.

Ik ben geboren op 1 April 1993 en woon in Tisselt / Willebroek samen met mijn zusje, papa en vriend. Mama woont ergens anders. In de toekomst wil ik graag kindjes, maar daarvoor moet het stekje van mijn vriend en ik eerst klaar zijn.

Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb daarna nog een jaar volwassen onderwijs voor opvoedster gestudeerd. Ik heb dus verschillende stages gedaan in kinderdagverblijven , wijkhuizen , buitenschoolse kinderopvang en bij een onthaalmoeder. Daarna heb ik in een paar crechen gewerkt en nu ben ik blij dat ik dit fantastische team mag vervolledigen !

In mijn vrije tijd ga ik graag een glaasje drinken en gebruik ik graag mijn dans benen ! Ik heb daarvoor dan ook fantastische vrienden waarmee ik het dan ook graag gezellig maak !

Van karakter ben ik een zeer sociaal persoon heel lief en ook een beetje gek ! Ik doe dus ook graag gek met jullie schatjes en dat vinden ze super leuk ! Ik zing veel en graag , dat zal ik in deze job ook veel kunnen doen!

Ik vind het dan ook zeer belangrijk dat een kind zich veilig en gelukkig voelt en ze zo hun eigen ‘ikje’ kunnen vinden en ontwikkelen ! Jullie Schatjes zullen dus bij mij overspoeld worden met knuffels , liefde en gek doenerij !

Ik hoop dat jullie me al een beetje beter kennen nu. Ik kijk er al naar uit om jullie schatjes beter te leren kennen !

anke-2 anke-en-robin anke-met-wout-en-lars