Michelle Mertens

Dag allemaal,

Ik ben Michelle Mertens en ben geboren op 6 september 1993. Ik ben enorm blij dat ik het team van Toverland mee mag vervoegen en dus ook voor jullie kapoenen mag zorgen. Daarom stel ik mij alvast graag aan jullie voor.

Ik studeerde in het middelbaar mijn eerste 4 jaar humane wetenschappen en mijn laatste 2 jaar gezondheids- en welzijnswetenschappen. Het is tijdens mijn laatste 2 jaar dat ik kennis maakte met kinderdagverblijven. Al snel had ik door dat dit helemaal mijn ding was. Nadien ging ik verder studeren en studeerde ik af in orthopedagogie als opvoedster en als leerkracht lager onderwijs.

Door stages in kinderdagverblijven en bij onthaalmoeders, deed ik heel wat ervaring op. Ook kreeg ik op 16-jarige leeftijd nog een zusje bij. Ideaal om de ontwikkeling van een kind van zo dichtbij mee te maken en er heel veel van te leren. Na enkele interims te doen als opvoeder, kreeg ik de kans om een proefdag te doen bij Toverland en mocht ik hier aan de slag. Ik was en ben nog steeds SUPER enthousiast!

Ik woon in Turnhout. Jaja, een heel eindje. Maar eigenlijk breng ik het meeste tijd door bij mijn vriend in Westerlo, wat de afstand al enorm inkort. Toen ik de vacature zag van Toverland als kinderverzorgster heb ik dan ook niet getwijfeld en meteen gesolliciteerd. De afstand doet me weinig en voor deze job heb ik dat graag over!

Ik ben iemand die vrolijk door het leven gaat en ik bekijk alles van de positieve kant. Samen met jullie kapoenen ga ik er volledig invliegen met een grote lach op ons gezicht!

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden. Ik probeer ook elke week een bezoekje te brengen aan de fitness. Reizen is iets wat ik heel graag doe. Een groot deel van Europa heb ik al gezien, maar ook Amerika is me niet meer onbekend.

Hopelijk hebben jullie mij al een beetje leren kennen. Ik ga enorm mijn best doen om jullie kapoenen een fantastische tijd te bezorgen in Toverland. Ik heb er alvast zin in! Veel groetjes en tot binnenkort!

Michelle