Kim Aertgeerts

Mijn naam is Kim Aertgeerts en ik heb een echte passie voor kinderen!

Alles wat ik tot nog toe gedaan heb in mijn leven, stond altijd wel in het teken van het werken met kinderen. Ik studeerde af in de richting beelden kunsten en kreeg al snel het gevoel dat creativiteit echt iets voor mij was!

Omdat ik als  kind al heel graag voor andere kindjes zorgde in mijn familie, ben ik verschillende richtingen gaan verkennen. Zo volgde ik enkele jaren een opleiding van leraar kleuteronderwijs en wat later kwam daar een opleiding van kinderverzorging bij. Ook in de richting leerkracht lager onderwijs ging ik mijn licht opsteken. Ik deed heel wat ervaring op in verschillende kinderdagverblijven, heb er ook jaren gewerkt als kinderverzorgster en ging aan de slag als begeleidster van de buitenschoolse kinderopvang.

Na deze ervaring met kinderen opgedaan te hebben, groeide bij mij het idee om zelf een kinderopvang te starten en zo gezegd zo gedaan..
Het heeft heel wat tijd gevraagd en creativiteit maar ondertussen is Toverland ontstaan!  Een droom werd realiteit en nu wil ik me graag onderscheiden van andere kinderdagverblijven door mijn creativiteit en enthousiasme door te geven.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen en elke dag weer iets nieuws kunnen beleven..

Wij reiken ze de hand en volgen hun ritme. Zo worden ze vanzelf groot!

Mvg,

10836_165579488559_7846014_n

sidebar