Algemene visie

Toverland draait rond :

  1. Activiteiten : Bij de baby’s elke dag een andere  activiteit, grotere kindjes werken 1 week rond een bepaald domein en krijgen elke dag meerdere activiteiten aangeboden ( bv:  taal, beweging, voelen aan verschillende materialen, creatief bezig zijn, spelletjes, … )
  2. Gezonde voeding  : Alles wordt hier de dag zelf klaargemaakt, veel verschillende smaken. Suiker komt er hier niet in! Grote kindjes elke dag verse stukjes fruit en kleintjes krijgen andere soorten fruitpap.
  3. Werken in 3 gescheiden kleine groepjes op ontwikkelingsniveau van uw kind : baby’s – kruipers – grote peuters met elk hun eigen ruimte en dagverloop.
  4. Professionele begeleiding die niet alleen een hart heeft voor kinderen maar er ook echt iets mee wil gaan doen! We geven uw kind alle kansen om zich goed te ontwikkelen en helpen het graag op weg.
  5. Lange openingstijden zonder meerkost : Je hoeft je niet onnodig te haasten. Er wordt met veel liefde voor je kindje gezorgd.
  6. Buiten spelen : Grote tuin met zonnewering voor de grotere kindjes, apart afgesloten terras met zonnewering voor de kleintjes!
  7. Parkeergelegenheid voor de ouders : achteraan de opvang is er een private parking en er is ook de mogelijkheid om buggy’s, maxi cosi’s, … in een afgesloten garage te plaatsen.
  8. Zelfstandigheid : Kindjes worden er aangemoedigd zoveel mogelijk de dingen zelf te doen.  Ze krijgen een uitstekende voorbereiding op de kleuterklas door professionele   en enthousiaste mensen.
sidebar