Verjaardagen

  • Een verjaardag in Toverland!

Een verjaardag zal in Toverland nooit ongemerkt voorbij gaan! Het is dan feest!

Bij de grote kindjes wordt er een kroontje gemaakt en onze jarige mag op de verjaardagsstoel gaan zitten.

Voor elk kindje dat jarig is, is er een leuk cadeautje!

  • Willen jullie graag iets aan de kindjes van Toverland schenken die dag?

Soms zijn er wel eens ouders die ook graag iets teruggeven aan de crèche of aan de kindjes in het groepje van hun kindje. Wij vragen jullie dan ook nadrukkelijk GEEN ZOETIGHEDEN of iets dergelijks te geven en ook geen kleine cadeautjes. Er zijn immers ouders die niet graag hebben dat hun kind zoetigheid krijgt en niet elk stuk speelgoed is geschikt voor een crèche. Indien u toch graag iets wil geven, heb ik voor jullie een suggestie klaar :

Mogelijkheid 1 :
Er is in Mechelen een klein maar leuk boekenwinkeltje met de naam ” PARDOES ” Hier ben ik reeds gaan kijken en heb er een lijstje aangelegd van boekjes die onze kindjes wel graag zouden bekijken. U kan bij deze mensen altijd eens een kijkje gaan nemen en een boekjes uitzoeken uit de lijst van Toverland. U kan dan één of meerdere boekjes als cadeautje geven aan de crèche. Op deze manier zal elk kindje in de crèche er ooit van kunnen genieten!

PARDOES

Ijzerenleen 31
2800 Mechelen
015/ 71 56 50
Email :  mechelen@boekhandelpardoes.be

Mogelijkheid 2 :
In elke speelgoedwinkel is er wel iets te vinden van “little people”. Dit is een merk waar kindjes van alle leeftijden wel mee kunnen spelen. Voor klein of groot, er is een ruim aanbod en in verschillende prijscategorieën.
Indien jullie graag iets anders willen kopen dan een boekje, is dit zeker een goed idee!

sidebar